Τί θα χρειαστούμε:
Πώς το φτιάχνουμε:
- 250 γραμμάρια κουβερτούρα
- 150 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
- 400 γραμμάρια νιφάδες καλαμποκιού
- 100 γραμμάρια σταφίδες
- 1 βούτυρο
Πώς το φτιάχνουμε:
- Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα και το βούτυρο.
- Το βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζάχαρη.
- Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει και το αφήνουμε να κρυώσει.
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα κορν φλέικς και την σταφίδα και αδειάζω μέσα το μείγμα με την σοκολάτα και ανακατεύουμε.
- Στρώνουμε το μείγμα σε ένα τετράγωνο ταψί ένα φύλλο λαδόκολλας και μετά βάζουμε το μείγμα.
- Το βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα.
- Μόλις κρυώσει το κόβουμε σε κομματια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου